Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Nevşehir’de Son Yılların En Şiddetli Yağışı Etkili Oldu

Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan yağış ile birlikte 3 saat içerisinde metrekareye 36 kilogram yağış düştü. Son yılların en şiddetli yağışı ile karşılaşan şehirde, belediye ekipleri su baskınlarına karşı seferber oldu.

Nevşehir il merkezinde akşam saat 18.00 sularında başlayan sağanak yağış, kısa sürede etkisini arttırdı. Meteoroloji Müdürlüğü ekiplerinin 3 saat içerisinde metrekareye düşen miktarını 35,6 kg olarak ölçümlediği yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi.

Yağışın dolayısıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatı ile birlikte belediye ekipleri de seferber oldu. Nöbetteki personeller ile birlikte mesaiye yeniden çağrılan birçok personel iş makineleri ile birlikte doğal afetin yaşandığı yerlerde çalışma yaptı.

Yağış dolayısıyla ev ve işyeri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin sabaha kadar çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Arı: ”Belediyemizin tüm ekiplerine gerekli talimatları verdim. Arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için sabah saatlerine kadar çalışmalarını sürdürecek.” dedi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı