Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Nevşehir’de Selin İzleri Siliniyor

Nevşehir’de sağanağın neden olduğu selin ardından belediye ekipleri, yoğun bir çalışma başlattı.

Son yılların en büyük yağışını alan ve 3 saat içerisinde metrekareye 36 kg yağışın düştüğü Nevşehir’de, yağış nedeniyle şehir merkezinde oluşan olumsuzlukları gidermek için çalışma başlattı. Yağışın etkili olduğu ilk andan itibaren harekete geçen belediyenin Fen İşleri, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri sorunlu noktalara müdahalede bulunuldu.

Bazı mahalle ve sokaklardaki sel suları İtfaiye ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından vidanjör yardımıyla tahliye edilirken sel nedeniyle kapanan mazgallar da yeniden açıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince de bazı mahallelerde bozulan yolların onarımı için çalışmalar başlatıldı.

İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca gece boyunca sel ile birlikte gelen kum yığınlarının bulunduğu yol ve kaldırımları tazyikli su ile yıkayarak temizledi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı