Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Meteris Meydanı Kavşağı Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak

Nevşehir Belediyesi tarafından Lale Caddesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları dolayısıyla Meteris Meydanı Kavşağı, 13 Haziran Perşembe (yarın) gün boyu trafiğe kapatılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Meteris Meydanı’nda Nevşehir Belediyesi’nin yanı sıra MEDAŞ, Türk Telekom ve Kapadokya Doğalgaz A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan altyapı çalışmaları dolayısıyla, Meteris Meydanı Kavşağının 13 Haziran 2019 Perşembe günü sabah saat 08.00’dan itibaren gün boyu araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Tüm ekiplerin yoğun bir mesai harcayarak gerçekleştireceği çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği çalışmalar nedeniyle Okul Sokak, Sahil Sokak, Lise Caddesi, Mustafa Parmaksız Caddesi ve Naryolu Sokak’ta altyapı çalışmalarına bağlı olarak kısmi su kesintilerinin yaşanabileceği de belirtildi.

Açıklamada; “Daha güzel ve modern bir Nevşehir için altyapı çalışmalarımızı büyük bir gayret ve özveri ile sürdürüyoruz.  Bu çalışmalar sırasında gösterdikleri duyarlılık ve sabırlarından dolayı halkımıza teşekkür ederiz.” denildi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı