Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Rasim Arı, İstanbul’da Hemşerileriyle Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul Tuzla’da bulunan İnallı Derneği ziyaretinde hemşehrilerinin büyük sevgisiyle karşılaştı.

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için hafta başından bu yana İstanbul’da çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte Tuzla’daki İnallı Derneğini ziyaret etti. Burada dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından karşılanan Arı, hemşehrileri ile hasret giderdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Arı, hemşehrileri ile hem Nevşehir hem de İstanbul seçimleri üzerine sohbet etti.

Arı: “Nevşehir’deki vatandaşlarımızın desteği ile 31 Mart seçimlerinde Nevşehir il merkezinin yanı sıra birçok ilçe ve belde belediyemiz AK Parti iktidarı ile devam kararı aldı ve şimdi sıra İstanbul’da. Sizlerin ekmeğinizin peşinde geldiğiniz bu güzel şehirde aydınlık yarınlara ulaşabilmeniz için Binali Yıldırım’a destek vermemiz gerekiyor. Sizlerin burada mutlu ve huzurlu olması bizleri de son derece mutlu edecektir. Bu yüzden Nevşehir’den gelerek burada çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin de 23 Haziran seçimlerinde kullanacağınız oylarla hem şehrimize hem de ülkemize önemli hizmetler kazandıran Binali Yıldırım’a vefanızı göstereceğinizden hiçbir şüphem yok.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Yanar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İnallı Derneği üyeleri, 23 Haziran seçimleri için Binali Yıldırım’a destek sözü verdi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı