Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Belediye Başkanı Rasim Arı, Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Olarak Siyasete Başladığı Ak Parti Maltepe İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  AK Parti Maltepe ilçe teşkilatını ziyaret ederek parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Rasim Arı, İstanbul’da akşam saatlerinde AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Beraberindeki AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte burada parti yöneticileri ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, İstanbul seçimlerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Arı daha sonra AK Parti Maltepe Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Burada partinin gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri ile samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulan Rasim Arı, gençlere olan güvenini bir kez daha tekrarladı. Kendisinin de 2001 yılında AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak siyaset hayatına başladığını hatırlatan Arı, AK Parti’nin Türk gençliğinin en büyük destekçisi olduğunu vurguladı.

Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin kurduğu partinin çatısı altında siyaset yapmaktan dolayı gençlerin çok şanslı olduğunu belirten Arı, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk gençliği için tarihi adımlar atarak onların önünü açtı. Bakın bunun en güzel örneklerinden biri benim. İstanbul’da gençlik kollarında başladığım siyaset hayatımda Nevşehir gibi kadim bir şehre belediye başkanı olma hayalimi gerçekleştirdim. Sizlerde çok çalışarak memleketiniz ve ülkeniz için hayırlı işler yapacaksınız. Sizlerin en büyük destekçisi her zaman liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Şimdi hep birlikte onun için ve onun dava arkadaşları için çalışma zamanı. Yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız ve İstanbul’u kazanacağız.” diye konuştu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı