Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Maltepe’de Başkan Arı’ya Sevgi Seli

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2001 yılında AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı Maltepe’de coşkuyla karşılandı.  Arı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için gittiği Maltepelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gün boyu İstanbul’un farklı noktalarında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı’nın akşam ise Maltepe’ye konuk oldu.

İlk olarak 2001 yılında AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı AK Parti Maltepe teşkilatını ziyaret eden Başkan Arı, burada parti yöneticileri ve gençlerle yaptığı istişare toplantısının ardından Maltepe sokaklarını gezerek Binali Yıldırım için destek istedi.

Beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte gittiği Maltepe’de Arı’yı partili gençler meşaleler yakarak ‘Maltepe Gençliği Seninle Gurur Duyuyor’ tezahüratları ile karşıladı. Gençlerin sevgi gösterileri arasında Maltepe sokaklarında gezen Arı, burada esnafları ziyaret ederek caddelerde vatandaşlarla sohbet etti.

Karşılaştığı küçük çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Arı, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arı: “Yıllarca başta Maltepe olmak üzere bu şehrin her bir köşesinde AK Parti’nin bir neferi olarak görev yaptım. Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partimin bir neferi olarak görev yaptığım Maltepe’ye Nevşehir Belediye Başkanı olarak gelmek benim için ayrı bir gurur kaynağı. Özellikle gençlerimizin gösterdikleri bu ilgi tüm yorgunluğumuzu alarak bizleri daha fazla çalışmamız için güç verdi. Şimdi bu güç ve azimle hep birlikte Sayın Binali Yıldırım için çalışacağız ve 23 Haziran gecesi başarımızı hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı