Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören engelliler, her sabah spor yaparak güne başlıyor.

Nevşehir’de eğitilebilir zihinsel engellilerin,  zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunmasının amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde her zaman engellilere yönelik sabah sporu etkinliği düzenleniyor.

Merkezde görevli Beden Eğitimi Öğretmenleri nezaretinde merkezin kondisyon parkındaki aletlerden yararlanarak spor yapan engelliler, yaklaşık 30 dakika süre ile devam eden sabah sporunun ardından günlük eğitim çalışmalarına devam ediyorlar.

Merkezde gün boyu süren eğitim çalışmalarında engellilere yönelik olarak el sanatları, okuma-yazma ve müzik kursları düzenleniyor.

Kıratlıoğlu Mahallesi’nde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nden 18 yaş ve üstü 40 zihinsel engelli faydalanıyor.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı