• 25-07-2022 14:04:14

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları 29 Temmuz 2022 Cuma akşamı ‘Neye Niyet Neye Kısmet’ adlı oyunu sahneleyecek. Oyun için satılacak olan tüm bilet gelirleri SMA hastası Yusuf Eren için başlatılan kampanyaya bağışlanacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu oyuncuları bu kez Nevşehirli SMA Tip 1 hastası olan Yusuf Eren bebek için sahne alacak. Gostak ailesinin 5 aylık bebeklerinin tedavisi için Nevşehir Valiliği onanıyla başlatılan yardım kampanyasına destek amacıyla ‘Neye Niyet Neye Kısmet’ isimli oyunu sahneleyecek olan Şehir Tiyatrosu, bilet gelirlerinin tamamını kampanyaya bağışlayacak.

29 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek oyunun biletlerini sanatseverler 50 TL karşılığında 08.00-17.00 saatleri arasında buradan alabilecek.