• 14-03-2023 10:02:32

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Savran, mesajında doktor bir belediye başkanı olarak vatanın her köşesinde 84 milyon vatandaşa sağlık hizmeti sunmak için fedakârlık ve kahramanlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı en içten duygularıyla kutladığını belirtti.

Tarih boyunca gerektiğinde canları pahasına vatandaşların yardımına koşan sağlık teşkilatının, koronavirüs salgınından sonra yüzyılın felaketinde de en ön safta yer aldığını belirten Savran, “Gerek salgın döneminde gerekse de depremlerde toplumumuzun canı ve sağlığı için ailelerinden, yaşantılarından, hatta canlarından fedakârlık eden sağlık çalışanlarımızın bu emeklerine minnettarız. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi ‘önce insan’ diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.