• 08-03-2021 18:26:44

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve hayata geçireceği yeni projelere ilişkin temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’daki temasları çerçevesinde Başkan Savran, ilk olarak Nevşehir heyeti ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Ziyarete Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş katıldı.

Nevşehir’deki doğalgaz ve sanayi yatırımlarının ele alındığı ziyarette Savran, Bakan Varank’a Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli yatırımları hakkında bilgi verdi.