• 29-10-2022 23:17:26

Nevşehir’de, Cumhuriyet'in 99. yılı kutlamaları kapsamında şarkıcı Bengü, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne aldı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından TÜİK Meydanı’nda düzenlenen konsere Nevşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Bengü, konserde, sevilen parçalarını soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleri için seslendirdi.

İzleyenlerin de şarkılarına eşlik ettiği konserde Bengü’ye Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çini bir tabak takdim etti. Bengü’nün seslendirdiği şarkıya sahnede elinde Türk Bayrağı ile eşlik eden Savran, alanı dolduran gençlerin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.

Savran, “1000 yıldır bu topraklarda olan bu millet, 99 yıl önce son devletini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurdu. Bir asıl olmaya ise sadece 1 yıl kaldı. Siz gençlerin sayesinde de asırlarca devam edecek. Biz gençleri çok seviyoruz ve enerjimizi sizlerden alıyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene. Ne mutlu sizler gibi gençlere sahip olan ülkeye.“ diye konuştu.

Bengü ise; kendisine Cumhuriyet Bayramı coşkusunu gençlerle birlikte yaşama fırsatı veren Savran’a teşekkür etti.