• 12-05-2023 11:48:48

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu, Eylül ayında sahneleyeceği iki yeni oyun için çalışmalarına başladı.

Nevşehir’de kültürel canlılığı arttırmak, gençlerin sosyal gelişimine katkı sağlamak ve tiyatroya ilgi duyan sanatseverlere destek olmak amacıyla kurulan Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, önümüzdeki aylarda iki yeni oyun ile sanatseverlerle buluşacak. Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme yönetiminde 20 kişilik bir kadro ile çalışmalarını sürdüren grup, Eylül ayında sahnelemeye başlayacağı oyunlarından biri çocuklara diğeri ise yetişkinlere yönelik olacak.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinin ardından atölye çalışmalarına başlayan Şehir Tiyatrosu’nda, katılımcılara ses- nefes çalışmaları ve yaratıcı drama oyunları eğitimleri veriliyor.