• 19-05-2023 13:24:27
  • 508

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, merkez ilçe mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Topuzlu Han Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve mahalle muhtarları katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm mahalle muhtarlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Savran, “Şehrimizde altyapıda, sosyal hizmetlerde, çevre yatırımlarında, fen işlerinde, kısacası tüm işlerimizde muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu noktada göreve geldikten sonra yeniden yapılandırdığımız ve güçlendirdiğimiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla muhtarlarımızın taleplerine kısa sürede dönüş yapmaya, mahallelerinin ihtiyaçlarını gidermeye azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza kulak vermeye devam edeceğiz. Şehrimizin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve destekler nedeniyle tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Savran ve AK Parti heyeti daha sonra mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyerek önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.