Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Turizm ve Spor A.Ş ve Personel A.Ş’de geçici süreyle çalıştırılmak üzere başvuruda bulunanlardan gerekli şartları taşıyanlar arasında uygulamalı mülakat yapılacak.

Otopark Görevlisi ve Afiş Asıcısı için Mülakat: 18.06.2021 tarih Saat : 09:00' da Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş. (Nevşehir Konağı)

Beden işçisi (Genel) ve Bahçe Bakım Elamanı İçin Mülakat 18.06.2021 tarih saat:10:00 'da Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Beden İşçisi (İnşaat) ve Kazıcı-Yükleyici Operatörü için Mülakatı:18.06.2021 tarih Saat:16:00 Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Süpürgeci için Mülakat 19.06.2021 tarih Saat:11:00' da  Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş. (Nevşehir Konağı)