Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş. tarafından 18-19 Haziran 2021 tarihinde yapılan uygulama sınavı neticesinde Park ve Bahçe işleri için Toplam 105 kişi başvurmuş, başarılı olup kuraya katılmaya 15 kadın hak kazanmıştır. Başvuru sayısının yetersiz olması ve mülakatta istenilen sonuç elde edilemediği için; Fen işlerinde çalıştırılmak istenilen, başarılı 9 erkek personel, Park ve Bahçeler işlerinde çalıştırılmak istenilen başarılı 28 erkek personel, temizlik işlerinde çalıştırılmak istenilen başarılı 8 personel kura yapılmadan doğrudan alım yapılacaktır.

Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. tarafından 18 Haziran 2021 tarihinde yapılan uygulama sınavı neticesinde Otopark işçisi için toplam 14 kişi başvurmuş, başarılı olup kuraya katılmaya 8 kişi, Afiş Asıcısı için toplam 12 kişi başvurmuş olup, başarılı olarak kuraya katılmaya 2 kişi hak kazanmıştır.

Nevşehir belediyesi Personel A.Ş. ve Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. tarafından başarılı olup kuraya hak kazananlar için 25.06.2021 Cuma günü saat 14:00 da Sümer Mah. Millet Cad. No:46 Nevşehir (Nevşehir Konağı) adresinde noter huzurunda yapılan kura ile asil ve yedek listeler belirlenmiştir.

SÜPÜRGECİ İŞÇİSİ MÜLAKAT SONUÇLARI
BAKIM ELEMANI MÜLAKAT LİSTESİ